Fenerbahçe Teleset Mobilya Akhisarspor mücadelesinde ilk 11'ler belli oldu

Fenerbahçe Teleset Mobilya Akhisarspor mücadelesinde ilk 11'ler belli oldu

Spor Toto Süper Lig'de 24. hafta heyecanı Fenerbahçe Teleset Mobilya Akhisarspor maçı ile devam ediyor. Fenerbahçe'nin hem zirveden kopmamak hem de Trabzonspor'a konuk olacak Beşiktaş üzerinde üç puanlık bir baskı kurmak için kazanmak istiyor. Saat 19.00'da başlayacak zorlu mücadelenin ilk 11'leri belli oldu

Ülker Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak müsabakada hakem Arda Kardeşler düdük çalacak. Fenerbahçe ile Teleset Mobilya Akhisarspor arasında sezonun ilk yarısında Manisa 19 Mayıs Stadı’nda yapılan maçı yeşil-siyahlı ekip 1-0 kazanmıştı. Fenerbahçe’de üç futbolcu, Teleset Mobilya Akhisarspor’a karşı forma giyemiyor. Vincent Janssen’in yanı sıra Beşiktaş ile yapılan Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında kırmızı kart gören kaleci Volkan Demirel ve Alper Potuk takımını yalnız bırakmış durumda.

Ligin 23. haftasındaki Beşiktaş derbisinden sonra 1 maç ceza verilen Jose Fernandao, cezasını Türkiye Kupası’ndaki Beşiktaş müsabakasında çekti. Öte yandan Fenerbahçe’de İsmail Köybaşı ve Roberto Soldado, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. İki futbolcu, bu akşam kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve 25. haftadaki Evkur Yeni Malatyaspor maçında oynayamayacak.

Okan Buruk cezalı

Ligdeki son 3 maçında Bursaspor’u 1-0, Kardemir Karabükspor ve Atiker Konyaspor’u 3-0’lık skorlarla mağlup eden yeşil-siyahlı takım, 270 dakikadır kalesinde gol görmüyor. Teleset Mobilya Akhisarspor, hafta içi Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında sahasında 1-0 öne geçtiği müsabakada Galatasaray’a 2-1 mağlup olmuştu. Eksik futbolcunun bulunmadığı Teleset Mobilya Akhisarspor’da teknik direktör Okan Buruk, cezası nedeniyle takımının başında sahaya çıkamıyor.

FENERBAHÇE – TELESET MOBİLYA AKHİSARSPOR

STAT: Ülker

HAKEM: Arda Kardeşler

SAAT: 19.00

FENERBAHÇE: Kameni, Isla, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Josef de Souza, Mehmet Topal, Dirar, Valbuena, Giuliano, Fernandao

TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

TELESET MOBİLYA AKHİSARSPOR: (Muhtemel) Lukac, Lopes, Mustafa Yumlu, Caner, Ömer, Sissoko, Eray, Muğdat, Soner, Larsson, Seleznyov.

TEKNİK SORUMLU: İrfan Saraloğlu