Fenerbahçe'de ilk başkan adayı belli oldu! Şekip Mosturoğlu duyurdu

Fenerbahçe'de ilk başkan adayı belli oldu! Şekip Mosturoğlu duyurdu

Fenerbahçe'de yaklaşan kongrede dikkat çeken isimlerin adaylığı konuşulurken ilk aday da belli oldu. O ismi Divan Başkanı Şekip Mosturoğlu açıkladı.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'nda başkanlığa yeni seçilen Şekip Mosturoğlu, şu ana kadar tek resmi başkan adayının Sadettin Saran olduğunu açıkladı.

whatsapp-image-2024-05-09-at-18-00-11.webp

SADETTİN SARAN RESMEN ADAY

Tivibu Spor'a açıklamalarda bulunan Şekip Mosturoğlu, Sadettin Saran'ın adaylık sürecinin tamamlandığını dile getirdi. Şekip Mosturoğlu yaptığı açıklamada şu sözleri kullandı:

"Sadettin Saran'ın başvurusu bizden evvel yapılmış divan kuruluna. Biz inceledik dosyayı, hem yüksek divan kurulu hem sicil kurumundan geçirilmiş. Elimizde bitirilmiş bir süreç var. Sadettin Saran, resmi bir aday. Altında önerenlerin olduğu 500'den fazla imzası var. 24 Mayıs, Fenerbahçe başkan adayları için son başvuru tarihi."

1697958.jpg

SARAN, ALİ KOÇ'A CUMA'YA KADAR SÜRE VERDİ

Mevcut başkan Ali Koç'un aday olması durumunda aday olmayacağını açıklayan Saran, cuma gününe kadar Ali Koç'un resmi bir karar almaması durumunda kayıtsız, şartsız aday olacağını ifade etmişti. Sadettin Saran'ın önümüzdeki hafta bir basın toplantısı düzenleyerek adaylık süreci hakkında konuşması bekleniyor.