Fenerbahçe’den Beşiktaş’ı kızdıracak paylaşımlar

Fenerbahçe’den Beşiktaş’ı kızdıracak paylaşımlar

Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza, Instagram hesabından flaş bir paylaşım yaparken, gergin anları muz yiyerek takip eden Hasan Ali Kaldırım da Twitter’dan muzlu paylaşımda bulundu.

Beşiktaş'ın Ülker Stadyumu'na çıkmamasının ardından Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükselen Fenerbahçe'de, Brezilyalı futbolcu Josef de Souza, Instagram'dan flaş bir paylaşım yaptı.

Akhisarspor ile oynayacakları final maçının görselini, "Road to Diyarbakır" yazısıyla paylaşan Josef, "Finaldeyiz. Fenerbahçe 3-0 Beşiktaş. Lütfen golleri bana yazın" diye yazdı.

Josef'in bu paylaşımının ardından Fenerbahçe taraftarları, Brezilyalı futbolcuyu kısa sürede yorum yağmuruna tuttu. Josef, Brezilya basınına verdiği röportajda da, Beşiktaş'ı suçlamış ve "Beşiktaş sahadan kaçtı. Bizim de başımıza geldi ama biz sahadan çıkmadık, oynamaya devam ettik" demişti.

Öte yandan Mete Kalkavan’ın tatil ettiği maçta yaşanan olayları ve gergin anları muz yiyerek takip eden Hasan Ali Kaldırım ise Twitter’dan ‘muzlu’ bir paylaşımda bulundu. Hasan Ali, “Muz iyidir” ifadesini kullandı.