Fikret Orman'dan flaş Shakira açıklaması

Fikret Orman'dan flaş Shakira açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, ünlü şarkıcı Shakira'nın bu yaz Vodafone Park'ta bir konser vereceğini duyurdu.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş’ın Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Mali Genel Kongre’de açıklamalarda bulundu.

Ünlü şarkıcı Shakira’nın Vodafone Park’ta konser vereceğini duyuran Orman, “Beşiktaş yönetim kurulu olarak, buraya çıkan kimseyi biz aramadık. Kimseye bir önerge için bir şey söylemedim. Herkes gelsin, iradesini genel kurulda konuşsun dedim. Bundan doğal bir şey yoktur. Bütün tribünlerimiz dolu teşekkür ediyorum. Ama bilmeniniz isterim kimseye özel bir muamele yapmadık. Herkes, bütün taraftarlarımız bizim için eşittir. Normal lig maçında 32 bin avrupa maçlarında 38 bin kişiye oynuyoruz ortalama. Bu yaz Vodafone Park’ta Shakira konseri yapılacak. Terör olaylarından dolayı erteledik bunları” dedi.

Dünyaya açılmaları konusuna değinen Orman, “Manchester United gibi takımlar 1992 yıllarında Çin’e açıldı. Biz de buna başlayacağız, adım adım ilerleyeceğiz. Bizim için en önemli şeylerden biri maçlarımızın yurtdışında rahat erişilebilir olması. Schalke ile yapmış olduğumuz maçı 91 bin kişi izledi. Dikkat ediyorsanız artık dünyada uluslararası sponsorluklar doğudan gelmekte.” şeklinde konuştu.