Fikret Orman'dan TFF'ye rest: Dünyayı ayağa kaldırırım

Fikret Orman'dan TFF'ye rest: Dünyayı ayağa kaldırırım

Atiker Konyaspor maçı sonrası yaşananları değerlendiren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "UEFA'nın yaptığını TFF bize yapmaya kalkışırsa, bizi olayların içinde gösterirse dünyayı ayağa kaldırırım" dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Lens'in imza töreninin ardından Konyaspor ile oynanan Süper Kupa finalinde yaşanan olayları değerlendirdi.

"UEFA'NIN BİZE YAPTIĞINI TFF YAPMAYA KALKARSA BÜYÜK OLAY ÇIKAR"

Orman'ın açıklamalarının satır başları şöyle:

Süper Kupa maçı bizim eksiklerimiz açısından iyi oldu. Konyaspor'un kupayı kazanmayı camialarına yakıştı. Ama Konyaspor taraftarının çıkarttığı olaylar Türk sporu açısından ayıp. Konyaspor yöneticileriyle dostuz. Maç sonrası birbirimizi tebrik ettik. Bir maçın bu noktaya gelmesi utanç verici.
Şimdi duyuyorum ceza verilecekmiş. Keşke daha önce verilseydi de olaylar buraya kadar gelmeseydi. Ceza verme konusunda UEFA'nın bize yaptığını TFF bize yapmaya kalkarsa büyük olay çıkar. Bu bir tehdit değildir. Eğer bir ceza olup Beşiktaş'ı araya koyarlarsa dünyayı ayağa kaldırırım. Federasyonun da kendi şapkasını önüne koyması lazım. Umarım TFF de UEFA'nın düştüğü hataya düşmez. Bu Türk sporuna zarar veren bir şey.

Bizim taraftarımız olgundur, taraftarıma teşekkür ediyorum. Taşkınlığa fırsat tanımadılar. Olayların daha da büyümemesinin en büyük sebebi Beşiktaş taraftarının olgun duruşudur.

TALİSCA HAKKINDA

Benfica'yla 2 yıllık anlaşmamız var. 2 milyon euro ödenmesi gerekir diye evraklarımızı vermiyorlar. Para ayrı anlaşma ayrı. Evrakları göndermek zorundalar. Hukuksal açında göndermeliler. FIFA'ya başvurduk. Muhtemelen hafta içinde lisansı çıkacaktır. Oyuncumuzu çok seviyoruz, seneye de lisansını alacağız.