Fikret Orman: Yüreği yeten karşıma çıksın!

Fikret Orman: Yüreği yeten karşıma çıksın!

Orman, Divan Kurulu'nda açıklamalar yaptı ve mayıs ayında yeniden başkanlığa aday olacağını duyurdu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Divan Kurulu'nda açıklamalar yaptı ve mayıs ayında yeniden başkanlığa aday olacağını duyurdu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Divan Kurulu'nda açıklamalar yaptı. 'Paralar nerede' polemiğine yanıt veren Orman, 'Mayıs 2019'da yeniden başkanlığa adayım, yüreği yeten karşıma çıksın' dedi.

Orman'ın sözleri şöyle;

DOLMABAHÇE'DEN DEĞİL, ÇAĞLAYAN'DAN ALDIK

Hep beraber yaşadığımız bu süreç hepimizin bildiği şeyler. Zor bir süreçte ben ve arkadaşlarım geldik. Bu 6 senedir bu kulübün başkanlığını yapıyorum. Beşiktaş'ın Dolmabahçe'den almadım, Çağlayan Adliye Sarayı'ndan aldım.

'PARALAR NEREDE' CEVABI

Beşiktaş markasını büyütmek adına birçok yatırım yaptık. Genel Kurul'da tartıştığımız konular da oldu. Geçen sene şubat ayı itibarıyla takımla ilgili süreç başladı. "Fenerbahçe maçına çıkmayalım gerekiyorsa 10 sene kupaya katılmayalım' dediler. Ne oldu da 'Beşiktaş'a sahip çık yönetim' durumuna geldik."

'Yönetim bu takım senin eserin' ve 'paralar nerede' tezahüratları yapıldı. Hep beraber bunu sorgulayalım, ne oldu da bunları tartışır hale geldik. Ben de tribünden geldim. Arkadaşlar bunlara gerek yok. Çıkın aday olun, söyleyecek lafınız olsun. Siz sadece yıkmak üzerine yalan konuşursanız bir yere varamayız. Sosyal medyaya çok merakım yok, ilgilenmiyorum. Hiçbir zaman taraftara oynamadım, şirinlik yapmadım. Beşiktaş'ın menfaatleri doğrultusunda doğru olan şey neyse onu yapmaya çalıştım. Ben bu ailenin reisi isem, kendi çocuğuma bakmam lazım.

OĞUZHAN'IN PERFORMANSINDAN MEMNUN DEĞİLİZ AMA...

Oğuzhan'a protesto var. Yahu biz bu çocuklarla feda sezonu geçirdik. Oğuzhan'ın performansından biz de memnun değiliz. Kalecisi Şampiyonlar Ligi finali oynamış. Stoperi Dünya Kupası finali oynamış. Pepe, dünyanın en iyi stoperlerinden. Gökhan'ın nasıl geldiği belli. Adriano, Medel... Bunları transfer ettik, Beşiktaş'ı tekrar şampiyon yapmak için.

MAYISTA ADAYIM, YÜREĞİ OLAN GELSİN ADAY OLSUN

6 ay sonra seçim yapacağız. Mayıs ayında düello var. Gelin, aday olun. Beşiktaş'ı karıştırarak, beni itibarsızlaştırmaya çalışarak bu işler olmaz. Biz buraya tırnaklarımızı kazıyarak geldik. Gelecek, aday olacaklar. Mayıs ayında başkanlığa adayım, yüreği olan çıksın gelsin.

BAŞKA KULÜPLERDE KONUŞULMUYOR

Oyuncu sattım, adım çıktı cimriye. Beşiktaş parasıyla bırakın uçağı bir tane drone kaldırmış mıyız acaba, çıkıp bir tanesinin faturasını göstersinler. Başkan bilmem ne yaptı... Ayıptır ya! Menajerlik ücretleri. 6 senelik ortalamamız yüzde 11. Başka kulüpte bunların konuşulduğunu görmedim. Yönetimler değişiyor, değiştiği halde konuşulmuyor. Bizde hergün herkes konuşuluyor. Aday bulamazlar, bunlar yapmayı değil bozmayı biliyor. Çıksınlar, birleşsinler.

SAYIN CUMHURBAŞKANI KULÜBÜN ARKASINDA DURDU

Fenerbahçe sermaye artırımı yaptı. Buna rağmen önümüzü görmek zor diyorlar. Beşiktaş'ı küçültmüş olsam halimiz ne olurdu? Ben kimseye kötülük yapmadım, kimsenin ekmeğiyle oynadım. Pusuya yatmayın arkadaşlar. Pusu kalleşlerin işidir. Sayın Cumhurbaşkanı inanılmaz derecede kulübün arkasında durdu.

PUSUYA YATMAYIN, PUSU KALLEŞLERİN İŞİDİR

Kırgınlıklarım, kızgınlıklarım var. Divan toplantısına çıkmadan pankart astılar. Ne kazandınız, amaç ne? Beşiktaş kulübü bunlardan ne kazandı? Pusuya yatmayın pusu kalleşlerin işidir.