Final Four'da 3. belli oldu

Final Four'da 3. belli oldu

Real Madrid'i 92-70 mağlup eden CSKA Moskova, THY EuroLeague'i 3. sırada tamamladı.

Turkish Airlines Euroleague 2016-2017 Sezonu Final Four 3. lük maçında Real Madrid ile CSKA Moskova Sinan Erdem Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi.
Her iki takım da hücumda skor üretmekte zorlanırken ilk 5 dakikası geçilen çeyrekte CSKA Moskova 3-7’lik üstünlük sağladı. Çeyrek boyunca baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan CSKA’da Kyle Hines 6 sayı bulurken çeyrek 10-23 CSKA Moskova lehine sonuçlandı.
İkinci çeyrek farkı giderek açan Rusya temsilcisi yakaladığı 11-0’lık seriyle çeyreğin ortasında farkı 21’e kadar çıkardı. Real adına Felipe Reyes’in etkili olduğu bu bölümde oyuna gire Andres Nocioni oyuna enerji getirerek farkın inmesinde yardımcı oldu. Soyunma odasına 32-45 CSKA Moskova’nın üstünlüğüyle girildi.

Üçüncü çeyreğe Jeff Taylor’dan gelen basketlerle başlayan Real Madrid farkı indirmeye çalışsa da CSKA Moskova Nando De Colo önderliğinde hücumda skor üretimini sürdürdü. Son çeyreğe 56-69 CSKA üstünlüğüyle girildi.
Son çeyrek rakibinin direncini tekrar kırmayı başaran CSKA Moskova, dakikalar ilerledikçe Madrid’i oyundan düşürdü ve farkı tekrar 20 seviyesine getirdi. Maçtan 70-94'lük galibiyetle ayrılan CSKA Moskova Turkish Airlines Euroleague 2016-2017 Sezonu’nu 3. olarak tamamladı.