Ülkü Ocakları İl Başkanı Barzani için idam istedi

Ülkü Ocakları İl Başkanı Barzani için idam istedi

Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanı Taner Albayrak, Barzaniler için idam çağrısı yaptı. Taner Albayrak, "Yahudi kökenli Barzanların kim olduğunu, neye hizmet ettiklerini en iyi biz biliriz. Vaktiyle Osmanlı Devleti’ne de aynı sömürgeci desteklerle başkaldıran bu güruha Türk devlet aklının verdiği cevap idam olmuştur. Günümüzde de şüphesiz verilmesi gereken cevap bundan farklı değildir" dedi.

Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanı Taner Albayrak, IKBY'deki gayrimeşru referanduma tepki gösterdi. Albayrak, yaptığı yazılı açıklamada, yapılan referandumla bölgedeki Türkmenler'in hedef alındığını belirtti. Kerkük'ün Türk yurdu olduğunu ifade eden Albayrak, şunları kaydetti:

"Yirminci yüzyıldan arta kalan emperyalist projeleri 21. yüzyılın ilk çeyreğinde devreye sokmak isteyen güçler hemen yanı başımızda uydu devletlerini sözde referandumla ilan etme çabasına giriştiler. Türk devletini parçalamak gayesini güden bu projenin, gözbebeğimiz, soydaşlarımız, dindaşlarımız olan Türkmenleri de doğrudan hedef alması katlanılır şey değildir. Yahudi kökenli Barzanların kim olduğunu, neye hizmet ettiklerini en iyi biz biliriz. Vaktiyle Osmanlı Devleti’ne de aynı sömürgeci desteklerle başkaldıran bu güruha Türk devlet aklının verdiği cevap idam olmuştur. Günümüzde de şüphesiz verilmesi gereken cevap bundan farklı değildir.

HEPSİNİN ÖTESİNDE ALLAH BİZİMLE

Liderimiz Devlet Bahçeli'nin de sözünü verdiği gibi 5 bin ülkücü nefer Türklüğün mukadderatı ve mukaddesatı için daima hazır ve nazırdır. Şühedanın mübarek ruhları şüphesiz bizimledir, gazilerin duası bizimledir ve hepsinin ötesinde Allah bizimledir."