Futbol dünyasını yasa boğan haber

Futbol dünyasını yasa boğan haber

Fransa'da Le Havre forması giyen genç futbolcu Samba Diop, hayatını kaybetti. Henüz 18 yaşındaki Samba Diop'un ölüm nedeni henüz belirlenemedi.

Fransa Ligue 2’de Le Havre ile Stade Reims arasında oynanacak olan karşılaşma, 18 yaşındaki genç futbolcu Samba Diop’un ölüm haberi nedeniyle ertelendi. Le Havre takımında forma giyen Samba Diop’un 6 Nisan Cuma gecesi hayata gözlerini yumduğu öğrenildi. Ölüm nedeni henüz belirlenemeyen Samba Diop’un genç yaşta hayatını kaybetmesi, tüm futbol camiasını yasa boğdu.

Le Havre Kulübü de resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Genç futbolcumuz Samba Diop’un hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile bildiriyoruz. Bu hepimiz için çok zor bir an… Le Havre camiası olarak ailesinin acısını en derinden paylaşıyoruz” denildi.

FRANSA 19 YAŞALTI MİLLİ TAKIMIN KAPTANLARINDANDI

Le HAvre’nin B takımında forma giyen Samba Diop, Fransa 19 Yaşaltı Milli Takımı’nın da ikinci kaptanıydı. Cumartesi sabahı ailesi ile birlikte yaşadığı evde cesedi bulunan Samba Diop, geleceği parlak futbolcular arasında gösteriliyordu. Savunmada görev yapan Samba Diop’tan gelen trajik haber sonrası ailesi ve takım arkadaşlarının büyük şok yaşadığı öğrenildi.