Galatasaray Medipol Başakşehir mücadelesinde ilk 11'ler belli oldu

Galatasaray Medipol Başakşehir mücadelesinde ilk 11'ler belli oldu

Spor Toto Süper Lig'de 29. hafta heyecanı Galatasaray Medipol Başakşehir maçı ile devam ediyor. Haftanın heyecanla beklenen mücadelesinde ev sahibi Galatasaray kazanıp liderlik koltuğunu geri almak Medipol Başakşehir ise kazanarak şampiyonluk yarışında önemli bir avantaj elde etmek istiyor. Zorlu mücadelenin ilk 11'leri belli oldu

Spor Toto Süper Lig’de 29. haftanın heyecanla beklenen mücadelesinde Galatasaray, Medipol Başakşehir’i konuk ediyor. Geçen hafta Galatasaray’ın Gençlerbirliği deplasmanında 3 puan bırakmasıyla karışan zirvede, sezonun en önemli karşılaşmalarından biri olan maçta Galatasaray kazanarak liderlik koltuğunu yeniden devralmak istiyor. Şampiyonluk hedefindeki Başakşehir ise Türk Telekom Stadı’nda galip gelerek kalan bölümde önemli bir avantaja sahip olmak istiyor. 

Ligde 59 puanı bulunan Medipol Başakşehir ile 57 puanlı Galatasaray’ı bir araya getiren karşılaşma yarıştaki Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı da yakından ilgilendiriyor. Maç fazlasıyla 59 puanı bulunan Beşiktaş ve 57 puanı bulunan Fenerbahçe müsabakanın sonucuna göre kendisine yeni bir senaryo çizecek.

İki takım Süper Lig’deki 20. randevularına çıkıyor. Galatasaray bu maçların dokuzunu kazanırken, Başakşehir altı galibiyet elde etti. 4 Karşılaşmada beraberlikle sonuçlandı. Ligde evinde oynadığı son 16 maçında da yenilgi yüzü görmeyen Galatasaray, ilk yarıdaki maçı deplasmanda 5-1 kaybetmişti.

Stat: Türk Telekom Stadyumu

Saat: 19.00

Hakem: Halil Umut Meler

Galatasaray: Muslera, Mariano, Denayer, Serdar, Nagatomo, Donk, Fernando, Belhanda, Feghouli, Rodrigues, Gomis

M.Başakşehir: Volkan, Caicara, Da Costa, Epureanu, Clichy, Emre, Mahmut, Visca, Elia, Arda, Adebayor