Galatasaray Odeabank, Gaziantep Basketbol karşısında farklı galip!

Galatasaray Odeabank, Gaziantep Basketbol karşısında farklı galip!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde açılış haftasında Galatasaray Odeabank, Gaziantep Basketbol'u konuk etti. Aslan parkeden 82-58'lik skorla farklı galip ayrıldı.

Galatasaray Odeabank, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ilk hafta maçında evinde karşılaştığı Gaziantep Basketbol'u 82-58'lik skorla mağlup etti. Karşılaşmaya savunmada ve hücumda etkili başlayan Galatasaray Odeabank, Hopson ve Renfroe'nin basketleri ile 9-2 öne geçti.
Savunmada rakibine kolay sayı şansı tanımayan sarı-kırmızılılar, Göksenin Preldzic'in sayılarıyla ilk periyodu 13 sayı farkla 18-5 önde tamamladı. İkinci periyodun başında Hopson ile etkili olan Galatasaray, skoru 29-12 yaptı. Karşılıklı sayılarla geçilen son dakikaları da Göksenin ve Preldzic'in basketleri geçen sarı-kırmızılılar, devreye 35-14 önde girdi.

Müsabakanın üçüncü periyodunun ilk iki dakikasında savunmalar ön plandaydı ve takımlar sayı bulamadı. Daha sonra Armand, Rudd, White ve Lyon'un bulduğu sayılarla 14-3'lük seri yakalayan Antep, 41-33 yaptı. Rakibinin farkı daha da azaltmasına izin vermeyen Galatasaray, Christmas'ın pota altından bulduğu sayılarla periyodu 52-36 üstün tamamladı.
Son periyotta rakibinin geri dönmesine izin vermeyen Galatasaray Odeabank, parkeden 82-58'lik skorla galip ayrıldı. Müsabakanın en skorer oyuncusu 20 sayı ile Galatasaray'dan Hopson olurken, Gaziantep'te ise White 13 sayı ile oynadı.