Galatasaray'ın gözdesi Niasse için flaş karar!

Galatasaray'ın gözdesi Niasse için flaş karar!

Everton Kulübü, Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Oumar Niasse ile ilgili flaş bir karar aldı.

İngiltere Premier Ligi'nde yeni sezonun hazırlıklarını Almanya'da sürdürecek olan Everton'da Oumar Niasse kadroya alınmadı.
Kulübün resmi hesabından yapılan açıklamada Dresden'e götürülen kadro açıklanırken, Galatasaray'ın görüştüğü Niasse'ye yer verilmediği dikkat çekti.
Manchester City'ye transfer olması beklenen Stones ve takımdan ayrılmak istediğini açıklayan Lukaku'nun Almanya kafilesine dahil edilip, Niasse'nin kadro dışı bırakılmaması İngiltere'de de gündeme oturdu.
Niasse'yi kesin olarak elden çıkartmak istediği duyurulan Everton'un Senagalli futbolcu için 10 milyon Euro'luk bonservis bedeli talep ettiği ve kiralama tekliflerini de opsiyonel olarak değerlendirebileceği kaydedildi.
Galatasaray'ın 1.5 milyon Euro'luk kiralama teklifini reddeden Everton'un bu rakamın 2.5 milyon Euro + 10 milyon Euro satın alma opsiyonu seviyesine çıkması durumunda pazarlık masasına oturacağı öğrenildi.
Everton tarihinin en pahalı üçüncü transferi olan Niasse, geçtiğimiz sezon 16 milyon Euro karşılığında transfer olduğu İngiliz ekibinde gol atamamıştı. (sporx)