Galatasaray’ın UEFA ile toplantısından ilk açıklama geldi!

Galatasaray’ın UEFA ile toplantısından ilk açıklama geldi!

Galatasaray'da merakla beklenen UEFA zirvesi sona erdi. Başkan Mustafa Cengiz UEFA ile yapılan toplantının ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve beraberindekiler, UEFA ile Nyon’da yaptığı görüşme sona erdi.

Mustafa Cengiz kritik görüşme sonrasında açıklamada bulundu;

“Kaç saat sürdü bilmiyorum. 6 arkadaş çok güzel bir sunum yaptık. 50 küsur sayfayı tek tek anlattık. Gerek soruşturma müfettişleri gerek UEFA yetkilileri çok iyi dinledi, sıkça sorular da sordular.”

“Gelecek 3 yıl için mali durumu anlatmayacağız. Herkes biliyor. Biz geleceği, iş planımızı olduğu gibi, gerçek verilerle anlattık. Üç sunum yaptık. UEFA’nın amacı futbolu iyileştirmek. Başka kulüplerin biz ceza alalım diye UEFA’ya başvuru yaptığına inanmıyorum. Biz Türk futbolunun kalkınması düşüncesindeyiz.”

'SEVİNCE DE ACIYA DA HAZIRIZ'

“Ben hep en kötü duruma hazırlanırım, yapım odur. Aşırı sevinç ve üzüntü iyi değildir. Sevince de acıya da hazırız. UEFA çok ciddi, Türk futbolu ve Galatasaray için en iyisi olsun”

“Bizden beklentiler; aşırı transfer harcamalarını, lüzumsuz harcamaları en aza indirmek. Amatörden çekilmek istemiyoruz ama bunun belli bir mali optimum noktada devam etmesi gerekir. Devletimiz de bu konuda yardımcı olacak”

'TARAFTARIMIZ RAHAT OLSUN'

“İncelemenin ne zaman sonuçlanacağı belli değil. Taraftarımız rahat olsun. Onların haklarını en iyi şekilde savunuyoruz ve savunmaya devam edeceğiz. Bazen konuşmuyoruz, lütfen bunu yanlış değerlendirmesinler