Gelinlik hesabı takip etti!

Gelinlik hesabı takip etti!

Dünyaca ünlü gelinlik tasarımcılarının Instagram hesaplarını takip etmeye başlayan Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez, "Evlenecekler" iddialarını oldukça güçlendirdi.

Real Madrid’in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo muhtemelen düğün hazırlıkları yapıyor. Bu iddia İspanya’nın önemli gazetelerinden AS’a ait.

Portekizli yıldızın kız arkadaşı Georgina Rodriguez’in Instagram aktiviteleri bu iddiaların ortaya çıkmasına sebep olmuş durumda. 22 yaşındaki model Georgina Rodriguez, dünyaca ünlü gelinlik tasarımcılarının Instagram hesaplarını takip edince düğünün yaklaşmakta olduğuna duyulan inanç gittikçe arttı.

Öte yandan 32 yaşındaki Portekizli yıldız, ailesi ve Cristiano Jr’la da çok iyi anlaştığı görülen Rodriguez’in hamile olduğunu da itiraf etti. El Mundo muhabirinin “Bir çocuğunuz daha olacak olmasından mutlu musunuz” sorusuna “Evet, oldukça” şeklinde yanıt veren Ronaldo’nun, bir ay önce taşıyıcı bir anneden Eva ve Mateo adını verdiği ikiz çocukları olmuştu.

Özellikle dünyanın her yerinden magazin basınına yansıyan fotoğraflardan Rodriguez’in hamile olabileceği tahmin ediliyordu. Yıldız futbolcu bu açıklamasıyla iddiaları doğrulamış oldu.

Ronaldo ilk kez bilinen bir anneden çocuk sahibi olacak ve bu da çiftin en erken doğumdan sonra evleneceği iddilarını güçlendiriyor. Hatırlanacağı üzere Messi de sezon sonunda görkemli bir törenle dünya evine girmişti. Ronaldo’nun düğünü mü, Messi’nin düğünü mü daha görkemliydi haberlerine hazırlıklı olmakta fayda var…