Gencer bıraktı, Aissati de kaçtı

Gencer bıraktı, Aissati de kaçtı

Gencer yönetiminin anlaştığı Faslı yıldız Aissati'nin Antalyaspor'a transferi, yönetim belirsizliği nedeniyle iptal edildi. Bu gelişme sonrası Trabzonspor ve Bursaspor, yıldız oyuncu için devreye girdi

Kadir Ünal/Spor Servisi

Gültekin Gencer'in 30 Haziran'da Olağanüstü Kongre kararı almasından sonra doğan yönetim boşluğu  kırmızı-beyazlı kulübe pahalıya patladı. Gencer başkanlığındaki yönetimin Ronaldinho, Serdar Kurtuluş gibi isimlerle anlaşması sonrası Seçimli Olağanüstü Kongre'ye gidilmesi, bu transferleri rafa kaldırırken bir kötü haber de İsmail Aissati'den geldi.
Trabzon ve Bursa devreye girdi
Gültekin Gencer başkanlığındaki yönetimin anlaştığı 27 yaşındaki İsmail Aissati, Antalyaspor'da doğan yönetim boşluğu dolayısıyla elden kaçtı. Yapılan ön anlaşmanın bozulmasının ardından  Aissati'nin transferi için Trabzonspor ve Bursaspor devreye girdi. Ersun Yanal ve Hamza Hamzaoğlu'nun takımlarında görmeyi çok istediği Aissati, 2012'de Ajax'tan 600 bin euro bedelle Antalyaspor'a gelmiş, sergilediği başarılı performansla Rusya'nın Terek Grozny takımına 3.300 milyon euro karşılığında transfer olmuştu.