Gökhan Gönül'ün menajeri Ahmet Bulut'tan flaş açıklama

Gökhan Gönül'ün menajeri Ahmet Bulut'tan flaş açıklama

Gökhan Gönül'ün Beşiktaş'a transfer olacağı yönündeki dedikodular her geçen gün kuvvet kazanırken, yıldız ismin menajerinden önemli açıklamalar geldi.

Gökhan Gönül'ün menajerliğini yapan Ahmet Bulut, Fenerbahçe'yle sözleşme görüşmesi yapmayacağını açıkladı.

Sarı lacivertli ekiple sözleşmesi Haziran itibariyle sona erecek olan Gökhan'ın takımdan ayrılma ihtimali oldukça kuvvetli hale gelmiş durumda.

NTV Spor'a konuşan Bulut, oyuncusu adına Fenerbahçe ile sözleşme görüşmeleri yürütmeyeceğini ifade ederken "Gökhan'ın sözleşmesi 31 Mayıs'ta tamamlanacak. Ben o tarihten sonra görüşmelere başlayacağım. Fenerbahçe ile bugüne dek sözleşme yenileme konusunda bir görüşmemiz olmadı, bundan sonra da olacağını sanmıyorum. Çünkü Gökhan'ın menajeri ile görüşmeyeceklerini açıklamışlardı. Bu nedenle Fenerbahçe ile temasım olmayacak." şeklinde konuştu.

BEŞİKTAŞ'TAN BAŞKA BEŞ FARKLI AVRUPA KULÜBÜ


Süper Lig şampiyonu Beşiktaş'ın oyuncusuyla ilgilendiğini doğrulayan Ahmet Bulut, "Beşiktaş dışında İngiltere ve İspanya'dan beş farklı kulüp, Gökhan için teklifte bulundu. Şu an için bir anlaşma yok. 31 Mayıs'tan sonra teklif yapan kulüplerle görüşeceğim." dedi.