Göksenin: Gomis'le futbol oynamak isterim!

Göksenin: Gomis'le futbol oynamak isterim!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin iddialı takımı Galatsaray Odeabank'ın kaptanı Göksenin Köksal, GSTV'ye konuştu. Köksal, Gomis'i çok beğendiğini ve Gomis'le karşılıklı futbol oynamak istediğini söyledi.

Galatasaray Odeabank Basketbol Takımı’nın kaptanı Hüseyin Göksenin Köksal, Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu. Elinden geldiğince futbol takımını takip ettiğini söyleyen Göksenin Köksal, “Şampiyonluğun en büyük adayıyız. Bu sene açık ara Galatasaray’ın şampiyon olacağını düşünüyorum” dedi.

Futbol takımına yapılan transferlerle birlikte çok iyi bir takım kurulduğunu ifade eden Göksenin, Gomis’i beğenerek izlediğini söyledi ve Fransız golcüyle karşılıklı futbol oynamak istediğini söyledi. Göksenin, “Mümkün olduğunca da futbol maçlarımızı stadyumdan izliyorum. Futbol takımımızda Bafetimbi Gomis’i çok beğenerek izliyorum. Benim gibi o da çok hırslı. Attığı gollerden sonra yaptığı sevinçleriyle taraftarı işin içine katabiliyor. Bir gün onunla karşılıklı oynamak isterim. Ben de iyi futbol oynarım. Küçükken forvet oynuyordum. Futbolcu olsam forvet oynamak isterdim ama muhtemelen beni defansa koyarlardı” diye konuştu.