Gomis'ten eski takımı Marsilya'ya Mitroglou eleştirisi

Gomis'ten eski takımı Marsilya'ya Mitroglou eleştirisi

Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis, eski takımı Marsilya'ya sert eleştirilerde bulundu. Gomis, Marsilya'nın kendisinin yerine transfer ettiği Kostas Mitroglou'nun daha yüksek bir bedelle transfer edilmesine karşın kendisinden daha iyi bir forvet olmadığını iddia etti.

Sezon başında Marsilya'nın sözleşmesini yenilemediği ve Galatasaray'ın yolunu tutan Bafetimbi Gomis, Marsilya'nın kendisi yerine tercih ettiği Kostas Mitroglou'nun kendisinden daha iyi bir futbolcu olmadığını söyledi.

Fransız SFR Sport'a konuşan Gomis, ''Açıkçası Mitroglou'dan aşağı kalır bir oyuncu değilim. Marsilya, benim yerime benden daha yüksek bir ücrete Mitroglou'nu aldı. Benden daha iyi bir oyuncu olduğunu sanmıyorum.'' ifadelerini kullandı.

MARSILYA'DA BEKLENENİ VEREMEDİ

Bu sezon attığı gollerle adından söz ettiren Gomis, 2.5 milyon Euro karşılığında Galatasaray'a transfer olmuştu. Yunan forvet Kostas Mitroglou ise 15 milyon Euro'ya Benfica'dan Marsilya'ya transfer olmuştu.

Gomis yerine Marsilya'nın tercih ettiği Mitroglou, Fransız ekibinde toplam 7 maça çıkabilirken 2 gol kaydetti. Galatasaray formasıyla harikalar yaratan Gomis ise Süper Lig'de 12 maçta 12 gol ve 3 asist atma başarısı gösterdi.