Göztepelilerden Başkan Selvitopu'na formalı ziyaret

Göztepelilerden Başkan Selvitopu'na formalı ziyaret

Göztepe Yalı Derneği Başkanı Tamer Balin ve yönetim kurulu üyeleri, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Balin, Başkan Selvitopu'na üzerinde adının da yazılı olduğu“35” numaralı Göztepe forması hediye etti ve Karabağlar Belediyesi’nin düzenlediği Geleneksel Cumhuriyet Korteji’ne katılarak destek vereceklerini söyledi.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu, spora ve taraftarlara olan desteğinden ötürü teşekkür ziyaretinde bulunan Göztepe Yalı Derneği Başkanı Tamer Balin ve yönetim kurulu üyeleri, günün anısına Selvitopu'na “35” numaralı Göztepe forması hediye ettiler. Ayrıca, Başkan Selvitopu'nu önümüzdeki günlerde oynanacak olan Göztepe - Beşiktaş maçına davet eden Dernek Başkanı Balin, "Başkan’ımıza taraftarlarımıza olan destekleri için teşekkür ediyoruz" dedi. 
Balin, ayrıca, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Karabağlar Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Geleneksel Cumhuriyet Korteji'ne dernek olarak katılacaklarını da sözlerine ekledi. 
Göztepe’nin başarısı sezon sonuna kadar sürecek
 Süper Lig’de Başkan Selvitopu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Karabağlar Belediyesi olarak taraftarlara ve spora destek olmaya devam edeceklerini belirtti. Ayrıca 35 numaralı forma için de teşekkür eden Selvitopu, Süper Lig'’e bu yıl çıkan Göztepe’nin başarılı bir grafik sergilediğini, bu başarısının sezon sonuna kadar süreceğine inandığını belirterek , Başkan ve yönetim kurulu üyelerini kutladı.