G.Saray, Denayer transferini de bitiriyor

G.Saray, Denayer transferini de bitiriyor

John Stones'un 59 milyon Euroya Manchester City'e transferi Galatasaray'a Jason Denayer müjdesini de beraberinde getirdi.

Pep Guardiola'nın takımın başına geçmesinin ardından sansyonel transferler yerine proje transferlerin altına imza atan Manchester City, zinciri Stones ile kırdı ve sıra şimdi takımdan gönderilecek olan isimlere çevrildi. 
Samir Nasri ve Mangala'yı Steaua Bükreş ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi play-off maçının kadrosuna dahil etmeyen Pep Guardiola, Jason Denayer'e ise kadroda yer verdi. Denayer'ı Steaua Bükreş maçlarında da kadroda tutmak isteyen Pep, Stones'un adaptasyonunun ardından Belçikalı futbolcuya "çıkış" vizesini verecek. 
TRANSFER AĞUSTOS'UN SON HAFTASI BİTİYOR 
Manchester City ile görüşmelerini sürdüren Galatasaray, Steaua Bükreş - Manchester City maçlarının sonuçlanmasını beklerken; diğer yandan da Denayer ile görüşmelerini ilerletiyor. Denayer'i Galatasaray'a getirmek için ikna eden sarı-kırmızılı yönetim, Manchester City ile de anlaşmasının ardından transfere nokta koyacak. 
25 Ağustos'tan sonraki günler içerisinde Denayer transferini resmi olarak açıklamayı planlayan sarı-kırmızılı yönetim, ligin ilk iki haftasında Belçikalı futbolcudan yararlanamayacak.