Güvenlik görevlisi Tolga 'beni darp etti' diyerek şikayetçi oldu

Güvenlik görevlisi Tolga 'beni darp etti' diyerek şikayetçi oldu

Fenerbahçe Beşiktaş maçında yaşanan olaylar ile ilgili soruşturma devam ederken siyah beyazlıların file bekçisi Tolga Zengin için flaş bir gelişme yaşandı.

Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçında Kadıköy Ülker Stadı’nda oynanan Fenerbahçe Beşiktaş derbisinin olay gecesi stadyumda kaleci Tolga Zengin tarafından yumruklandığını ve darp edildiğini belirten güvenlik görevlisi E.P, tecrübeli kaleciden şikayetçi oldu.

Milliyet’te yer alan habere göre; Pehlivan, Zengin’in kendisine hakaret ederek saldırdığını anlatarak, basına yansıyan bazı görüntüleri de delil olarak gösterip Zengin’in cezalandırılmasını istedi.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olaylara ilişkin olarak gözaltına alınan ve aralarında Şenol Güneş’i yaralayan S.D’nin de bulunduğu zanlılar hakkındaki işlemler devam ediyor. Başsavcılık, soruşturmanın olayların ‘örgütlü’ boyutunu araştırmak üzere genişletildiğini açıklamıştı… Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de olaylara dair yaptığı basın toplantısında güvenlikçilerden şikayetçi olmuş ve Beşiktaşlı futbolcuların güvenlikler tarafından darp edildiğini söylemişti.