Inter’den Yuto Nagatomo için resmi açıklama

Inter’den Yuto Nagatomo için resmi açıklama

Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Yuto Nagatomo'nun kulübü Inter'in Sportif Direktörü Piero Ausilio, oyuncunun geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Ausilio, "Sezon sonunda yine görüşüp tüm opsiyonları değerlendireceğiz" ifadelerini kullanarak sezon sonunda kararın verileceğini belirtti.

Galatasaray’da Inter’den kiralık olarak forma giyen ve sergilediği performansla taraftarın ve teknik ekibin beğenisini kazanan deneyimli Japon sol bek Yuto Nagatomo’nun durumu hakkında Inter Sportif Direktörü Piero Ausilio tarafından bir açıklama yapıldı. İtalya basınına yapılan açıklamada kesin kararın sezon sonunda verileceğinin altı çizildi.

Açıklamada Antonio Candreva ve Nagatomo’nun İtalya temsilcileri Federico Pastorello ile bir araya geldiklerini belirten Ausilio, “Pastorello her şeyden önce benim iyi bir arkadaşım. Bazı görüşmeler için bir araya geldik. Candreva ve daha da önemlisi Nagatomo hakkında konuştuk. Sezon sonunda yine görüşüp tüm opsiyonları değerlendireceğiz” dedi.

Satın alma opsiyonu bulunmuyor

Satın alma opisyonu olmadan kiralanan Japon futbolcunun geleceği hakkında şubat ayında açıklamalar yapan Pastorello, “Yuto şu anda mutlu ve şampiyonluk için takımına yardım etmeye hazır. Kiralık sözleşmesi bittikten sonra Inter’e dönecek. Sezon sonunda Inter ile birlikte durum değerlendirerek bir karar alacağız” demişti.