İspanya ile boy ölçüşemedik

İspanya ile boy ölçüşemedik

İspanya'ya farklı mağlup olan Türkiye, Euro 2016'daki ikinci maçından da puan alamadı Euro 2016 D Grubu maçında İspanya'ya 3-0 mağlup olan Türkiye, turnuvadaki ikinci maçında da puanla tanışamadı. Maçın başında rakibine direnç gösteren milli takım, 34. dakikada Morata'nın attığı golle adeta dağıldı. Bu golden 3 dakika sonra Nolito ile farkı 2'ye çıkaran İspanya ilk yarıyı 2-0 önde kapadı.

Umutları Morata söndürdü
İkinci yarının henüz başında Morata ile bir gol daha bulan Matadorlar, kalan dakikalarda oyunun temposunu düşürdü. Güçlü rakibi karşısında oldukça etkisiz bir performans sergileyen Türkiye, karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı. Euro 2016'daki ikinci maçında da gol ve puan sevinci yaşayamayan Türkiye, turnuvada bir maçta 3 gol yiyen ilk takım oldu. 


Milliler gruptaki son maçında Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Gruptan çıkmayı garantileyen 6 puanlı İspanya ise Hırvatistan'la kozlarını paylaşacak.
Arda Turan'a tepki
Türkiye ile İspanya'nın karşı karşıya geldiği maçta tribünleri dolduran Türkiye taraftarları ile Arda Turan arasında gerginlik yaşandı. İspanya'nın 3-0'lık üstünlüğüyle geçilen 65. dakikada tribünlerin hedefi olan kaptan Arda, topu her ayağına aldığında ıslıklandı. Bunun dışında taraftarlar bir süre "Arda dışarı" diye tezahürat yaptı. Yaşanan gerginlik sırasında İspanya tribünlerinin Arda'ya destek olması dikkat çekti.