İşte Terim'in son harikası: Ozan Kabak

İşte Terim'in son harikası: Ozan Kabak

Ozan Muhammed Kabak, geçen sezondan sonra bu sezon da Galatasaray kadrosunda kendisine yer bulmaya başladı.

Geçen sezon Yeni Malatyaspor'a karşı ilk kez Galatasaray A Takımı'nda forma şansı bulan Ozan Kabak, bu sezon ise ilk 5 haftada ikinci kez sahaya çıkma şansı yakaladı.

Ligin üçüncü haftasında Alanyaspor'a karşı forma şansı bulan Ozan Kabak, bu hafta ise Kasımpaşa'ya karşı ilk 11'de sahaya çıktı ve bu, Ozan Kabak'ın Galatasaray formasıyla ilk 11'de sahaya çıktığı ilk maç oldu.
Başta Galatasaraylılar olmak üzere futbol severlerin 'Ozan kimdir' diyerek googleda arattığı 18 yaşındaki genç oyuncu, kısa kariyerinde umut vadediyor. İşte Ozan Kabak'la ilgili detaylar.Başta Galatasaraylılar olmak üzere futbol severlerin 'Ozan kimdir' diyerek Google'da arattığı 18 yaşındaki genç oyuncu, kısa kariyerinde umut vaadetti. İşte Ozan Kabak'la ilgili detaylar.

Ozan Kabak, henüz 18 yaşında ve savunmanın ortasında, ön liberoda görev alabiliyor. Ankara doğumlu genç yıldız, 1.85'lik fiziğiyle hava toplarında da kendisine avantaj sağlayabilen bir isim.

Sol ayağını etkili şekilde kullanabilen Ozan, 1 Temmuz 2017'de profesyonel sözleşme imzaladı ve Galatasaray'la 30 Haziran 2020'ye kadar kontratı var.
2015 yılından bu yana Galatasaray altyapısında yer bulan Ozan Kabak, sırasıyla16 yaşaltı, 17 yaşaltı, 19 yaşaltı ve 21 yaşaltı takımlarında forma giydi.
Milli takımın alt yaş gruplarında toplam 39 kez resmi maça çıkan Ozan Kabak, bu mücadelelerde toplam 6 gol atmayı başardı.

Ozan Kabak, 2017 17 Yaşaltı Avrupa şampiyonasının finallerinin ardından UEFA'nın resmi sitesinde yer bulmuştu.

Şampiyonada yarı final oynayan U17 Milli Takımımızın defans oyuncusu Ozan Muhammed Kabak, turnuvada en fazla dikkat çeken 10 oyuncu arasında gösterilmişti.