İzlanda'dan açıklama: Türk oyuncular abartıyor

İzlanda'dan açıklama: Türk oyuncular abartıyor

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın, İzlanda'ya ulaşmasından sonra havalimanında saatlerce bekletilmesi hakkında açıklama geldi.

Türkiye A Milli Futbol Takımı kafilesinin EURO 2020 eleme karşılaşması için gittikleri İzlanda'da, bir havalimanının pasaport kontrolünde saatlerce tutulmasıyla ilgili olarak İzlanda Futbol Federasyonu Güvenlik Sorumlusu Vidir Reynisson'dan açıklama geldi.

Sputnik'in haberine göre konuya dair bu sabah saat 04:00 sularında konuşan Reynisson "Bu konu her haliyle çok garip. Federasyon sabah ilk iş olarak bir toplantı yapacak ve konu hakkında açıklama yapacaktır" demişti. Durum değerlendirmesi sonrasında tekrar konuşan Reynisson, Türk Milli Takımı’nın havalimanına inmesinden ve otele gelinceye kadar yaklaşık iki saatlik zaman geçtiğini belirterek oyuncuların durumu abarttığını söyledi.

Reynisson, "Biz de Türkiye’ye geldiğimizde kontrolden geçtik, onlarınkiyle bizimki aynıydı. Bence anormal görünen bir şey yok. Türk oyuncular abartıyor. Havaalanına geldikten yaklaşık iki saat sonra otele geçtiler" dedi.