Kadınlar'dan 'topuklu kramponlar' projesi kapsamında 'şalvarlı' futbol maçı!

Kadınlar'dan 'topuklu kramponlar' projesi kapsamında 'şalvarlı' futbol maçı!

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde 'topuklu kramponlar' projesi kapsamında kadınlar şalvar giyip, sahaya çıkarak dostluk maçı yaptı. Renkli görüntülere sahne olan maçtan elde edilen gelirler, engelliler için kurulacak atölyeye bağışlanacak

Bursa'da daha önce kanser hastası 3 çocuklu bir anneye yardım sağlamak amacıyla 'Topuklu Krampolar' projesi kapsamında maçlar düzenleyen bir grup gönüllü kadın, bu kez de Orhaneli Belediyesi'nin evsahipliğinde düzenlenen engellilere atölye kurmak için ilçedeki kadınlarla sahaya çıktı. Her iki takımın oyuncularının yöreye özgü şalvarlarla çıktığı maçın galibi 6-2'lik skorla Orhanelili kadınlar oldu.

BÜYÜK ALKIŞ ALDILAR

Belediyeye ait halı sahada düzenlenen karşılaşmaya ilçe halkı da yoğun ilgi gösterdi. Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu'nun başlama vuruşu yaptığı maçta kadınların mücadelesi alkış aldı. Maç sonrası kupalarını Başkan Tatlıoğlu'nun elinden alan kazanan takım, birincilik kupasını konuk takıma hediye etti.

ANLAMLI BİR PROJE

Başkan Tatlıoğlu, engellilere sosyal projelere önem verdiklerini vurgularken, projenin öncüleri Semra Teke ve Sibel Kavçin'e teşekkür ederek, "Çok anlamlı bir projeye imza attılar. Bu karşılaşmadan elde edilecek gelirle atölye kurmayı hedefliyoruz" dedi. Her insanın bir engelli adayı olduğunu söyleyen Semra Teke ise, "Biz her türlü sosyal sorumluluk projelerinin yanındayız" diye konuştu. Sibel Kavçin de projelerinin devam edeceğini belirtti.