Kars 36 Spor’da Hedef Altınordu Galibiyeti

Kars 36 Spor’da Hedef Altınordu Galibiyeti

Ziraat Türkiye Kupası’nda 4. Tur maçında bugün Altınordu ile karşılaşacak Kars 36 Spor’da hedef tur atlamak. Kars 36 Spor Kulübü Başkanı Muharrem Yıldız, kritik karşılaşma öncesinde YURT’a açıklamalarda bulundu.

ÖZGÜR TUĞRUL / YURT

Ziraat Türkiye Kupası’nda 4. Tur elemelerine kalarak büyük başarı yakalayan Kars 36 Spor, İzmir temsilcisi Altınordu ile karşılaşacak. Karşılaşmadan bir gün önce İzmir’e gelen Kars 36 Spor Kulübü Başkanı Muharrem Yıldız, YURT’a özel açıklamalarda bulundu. 

Kentin Tanıtımına Büyük Katkı

Yakaladıkları başarıyla ilgili konuşan Başkan Yıldız, “Kars 36 Spor, kurulduğu günden itibaren büyük başarıları hedefliyordu. Bugün geldiğimiz noktada da bunları gördük. Ziraat Türkiye Kupası’nda aldığımız başarı ile kentin tanıtımına önemli katkıda bulunduk” dedi.

Hedef; Turu Geçmek

Balıkesirspor karşılaşması öncesinde favori olmadıklarını bildiklerini ancak turu geçmeye inandıklarının altını çizen Başkan Yıldız, “Takımımız hem Bölgesel Amatör Lig’de hem de Ziraat Türkiye Kupası’nda yolunda ilerliyor. Balıkesir Spor karşısında turu geçerek bugün İzmir’in önemli takımlarından Altınordu ile karşılaşacağız. Kars 36 Spor’a yakışan bir sonuçla buradan ayrılmak istiyoruz” diye konuştu.

Taraftara Teşekkür

İzmirli taraftarların yoğun ilgisine de teşekkür eden Yıldız, “Altınordu ile eşleştiğimiz andan itibaren İzmir’de yaşayan Karslı hemşerilerimiz sürekli arayarak, destekte bulundular. Yarın da bize ayrılan bölümde takımımızı en iyi şekilde destekleyeceklerdir” dedi.

Destek Çağrısı

Kars 36 Spor’a siyasilerin ve STK’ların destek vermediğini belirten Yıldız, “Kars Spor’u borçları yüzünden yönetimi bir sene sürdürebildik. Kars 36 Spor ile kalıcı ve sürekli bir başarıyı hedefliyoruz. Siyasilerin, STK’ların ve işadamlarının kulübümüze destek vermesini istiyoruz” diye konuştu.