Karsspor tarih yazıyor!

Karsspor tarih yazıyor!

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda deplasmanda TFF 1. Lig temsilcisi Altınordu'yu 1-0 mağlup eden Bölgesel Amatör Lig ekibi Kars 36 Spor, adını 5. tura yazdırırken, taraftarlarını sokağa döktü. Karsspor, 5'nci turda üç büyüklerden birisini kurada çekmek istiyor. 

Karsspor tüm zorluklara rağmen tarih yazmaya devam ediyor. TFF tarafından Karsspor'a yılda 12 bin lira, deplasman maçlarında ise sadece bin lira ödenek veriliyor. Üstelik gidiş geliş 450 km'yi bulmuyorsa o bin lirayı dahi alamıyorlar. Ancak Karsspor, bu sıkıntıların üstesinden futboluyla geliyor. 

Ziraat Türkye Kupası'nda önce deplasmanda güçlü rakini Balıkesir Baltok'u geçen, ardından İzmir ekibi Altınordu'yu uzatma dakkalarında Sebahattin Genç'in attığı golle 1-0 mağlup eden Kars 36 Spor'da taraftarlar büyük bir sevinç yaşıyor. 

Türkye'de stadyumu olmayan tek takım olan Kars36 Spor üst üste aldığı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çekiyor. Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren yeşil-beyazlı ekip Ziraat Kupası'nda birbirinden güçlü rakplerini eleyerek adını 5. tura yazdırdı.  Yetkililerden destek isteyen Kars36 Spor taraftarları biran önce kentte bir stadyum yapılmasını istedi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda şimdi beşinci tur oynanacak ve artık tur atlayan son 16 takım ile Süper Lig'den 16 takım eşleşecek. Bu maçlar her iki takımında sahasında olacağı için, Kars36spor Başkanı Muharrem Yıldız 5.Tur'da üç büyüklerden birisini kurada çekmek istiyor.