Kasımpaşa ile Bursaspor 2-2 berabere kaldı

Kasımpaşa ile Bursaspor 2-2 berabere kaldı

Süper Ligin 11. haftasında Kasımpaşa sahasında Bursaspor'u ağırladı. Uzun süre Kasımpaşa üstünlüğüyle giden maç, Bursaspor'un uzatmalarda bulduğu 2 golle 2-2 berabere tamamlandı.

Süper Lig'in 11. haftasında  Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda  Kasımpaşa ile  Bursaspor karşılaştı.

İKİ TAKIM DA GEÇEN HAFTA GALİP GELMİŞTİ

Geçtiğimiz hafta oynadığı maçları kazanan iki ekip de çıkışını sürdürmek istiyordu.  Kasımpaşa'da Kemal Özdeş 4-2-3-1 dizilişiyle başlarken,  Bursaspor'da  Paul Le Guen geçtiğimiz hafta olduğumu gibi bugün de 3-5-2 dizilişini tercih etti.

KASIMPAŞA HIZLI BAŞLADI

Karşılaşmaya hızlı başlayan  Kasımpaşa oldu. 32. dakikada sol çaprazdan gelişen atakta önce Trezeguet,  Loret Sadiku'nun önüne bıraktı, Sadiku'nun içeri pasına hareketlenen Samuel Eduok ise takımını 1-0 öne geçirdi.

KASIMPAŞA 5 DAKİKADA 2 GOL BULDU

Bu golden 5 dakika sonra  Kasımpaşa bir gol daha buldu. Bernard Mensah, Stahil Popov'un asistinde uzaktan çok iyi vurarak farkı ikiye çıkaran oyuncu oldu. İlk yarıda takımlar soyunma odasına bu skorla gitti.

EV SAHİBİ TAKIM 10 KİŞİ KALDI

İkinci yarıdaysa 57. dakikada Trezeguet rakibine yaptığı sert hareketin ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı.  Kasımpaşa son yarım saati 10 kişi oynamak zorunda kaldı. Le Guen,  Barış Yardımcı'nın yerine Dzon Delarge'ı, Emmanuel Badu'nun yerine de Kubilay Kanatsızkuş'u oyuna dahil ederek risk aldı ve sonuçlarını son dakikalarda da olsa aldı.

BURSASPOR UZATMALARDA 2 GOL ATTI

89'da Jires Kembo-Ekoko'nun sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasına hareketlenen  Ertuğrul Ersoy'un arka direkte yaptığı vuruşunda fark bire indi. Ardından 90+1'de Dzon Delarge'ın sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasına hareketlenen Aziz Behich'in arka direkte sol ayağıyla kaleye gönderdiği şutuna Ramazan müdahale edemedi ve skora denge geldi.

Bu golle mücadele 2-2 sona ererken,  Kasımpaşa 12 puana,  Bursaspor ise 17 puana yükseldi.