Kritik derbi öncesi Oğuzhan şoku! İşte ilk 11'ler...

Kritik derbi öncesi Oğuzhan şoku! İşte ilk 11'ler...

Spor Toto Süper Lig'de 23. hafta heyecanı Beşiktaş Fenerbahçe maçı ile devam ediyor.

Spor Toto Süper Lig’de 23. haftanın merakla beklenen maçında Beşiktaş, ezeli rakibi Fenerbahçe’yi konuk ediyor. Vodafone Park’ta oynanacak dev derbide 41 puanlı Beşiktaş, kazanarak 44 puanlı Fenerbahçe’yi yakalamak ve şampiyonluk yarışında oldukça kritik bir üç puan almanın peşinde. Fenerbahçe ise siyah-beyazlıları mağlup edip ezeli rakibini büyük ölçüde yarışın dışına itmek ve 47 puanla maç fazlasıyla lider Galatasaray’ı yakalamak istiyor.

Vodafone Park’ta saat 19.00’da başlayacak derbiyi hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak.

Beşiktaş, Fenerbahçe ile Vodafone Park’ta oynadığı iki karşılaşmada da rakibini mağlup edemedi. Siyah-beyazlı ekibe biri lig, diğeri Türkiye Kupası olmak üzere iki maçta konuk olan sarı-lacivertliler, ligde 1-1 berabere kaldı, kupada ise sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Maç öncesi Oğuzhan şoku!

Beşiktaş’ta Fenerbahçe derbisinde kart cezalısı iki önemli oyuncusundan yoksun mücadele edecek. Atiker Konyaspor deplasmanında sarı kart gören Pepe ve Anderson Talisca kritik derbide forma giyemeyecek. Beşiktaş’ta 4 oyuncu Fenerbahçe maçına sarı kart ceza sınırında çıkacak. Caner Erkin, Adriano Correia ile Gary Medel, derbide sarı kart görmeleri halinde Trabzonspor ile oynanacak mücadelede takımını yalnız bırakacak. Maç öncesinde ise Talisca’nın yokluğunda 10 numara bölgesinde görev yapması beklenen Oğuzhan Özyakup, yaşadığı mide rahatsızlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

Skrtel kulübede

Fenerbahçe’de ise Vincent Janssen ile sarı kart cezalısı Hasan Ali Kaldırım derbide forma giyemeyecek. Sakatlığını atlatarak hafta içi antrenmanlara başlayan Martin Skrtel ise kadroda yer alacak. Geçen hafta mide rahatsızlığı nedeniyle forma giyemeyen kaleci Volkan Demirel de forma giyebilecek. Öte yandan Fenerbahçe’de, İsmail Köybaşı ve Roberto Soldado sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

BEŞİKTAŞ – FENERBAHÇE

STAT: Vodafone Park

HAKEM: Cüneyt Çakır

SAAT: 19:00

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan Gönül, Vida, Tosic, Adriano, Atiba, Medel, Quaresma, Tolgay, Babel, Vagner Love

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

FENERBAHÇE: Carlos Kameni, Isla, Neustadter, Neto, İsmail, Dirar, Mehmet Topal, Josef de Souza, Giuliano, Aatif, Fernandao

TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman