Kritik derbinin saati belli oldu

Kritik derbinin saati belli oldu

3 Mayıs'ta kaldığı yerden devam edecek olan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin saati belirlenirken, TFF'nin devam kararı vermesinin ardından gözler Beşiktaş Kulübü'ne çevrildi.

TFF Yönetim Kurulu tarafından, 3 Mayıs 2018 Perşembe günü kaldığı dakikadan itibaren devamına karar verilen Fenerbahçe - Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ikinci müsabakasının oynanacağı saat belirlendi.

Kaldığı andaki şartlarla ve seyircisiz olarak oynanacak müsabaka, Ülker Stadyumu FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde saat 20.30'da başlayacak.

BEŞİKTAŞ'TAN KARAR

Beşiktaş'taki kritik divan toplantısında siyah-beyazlıların Türkiye Kupası'nda 57. dakikadan itibaren oynanmasına karar verilem Fenerbahçe maçı görüşüldü. Divan kurul üyelerinin büyük kısmı, yönetimden Fenerbahçe maçına çıkılmamasını istedi.

Olaylı Fenerbahçe-Beşiktaş derbisiyle ilgili olarak TFF'nin devam kararı vermesinin ardından gözler Beşiktaş Kulübü'ne çevrildi. Divan Kurulu'nu olağanüstü istişare toplantısında çağıran yönetim, üyelere danışıyor. Divan Kurulu Üyeleri'nin çoğu maça çıkılmamasını isterken, yönetim, toplantının ardından kararını verecek.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş karşılaşmasında yaşanan olayların ardından Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi, hakem Mete Kalkavan tarafından 57. dakikada tatil edilmiş ve ardından her iki kulüp yöneticileri de hükmen galip olmaları gerektiğini ifade etmişti. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bu maçla ilgili olarak dün yaptığı olağanüstü toplantıda karşılaşmanın 57. dakikasından itibaren seyircisiz şekilde oynanmasına karar verdi. Bu kararın ardından gözler Beşiktaş Kulübü'ne çevrildi. Bugün yapılan Olağanüstü Divan Kurulu İstişare Toplantısında, derbi maçla ilgili olarak alınacak kararları seçenekler halinde Divan Kurulu Üyeleri'ne sunan Beşiktaş Yönetimi, son kararı toplantının ardından verecek.