Le Guen, Trabzonspor maçı öncesi hastaneye kaldırıldı

Le Guen, Trabzonspor maçı öncesi hastaneye kaldırıldı

Uçağa giderken otobüste bayılınca hastaneye kaldırılan Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen'in deplasmandaki Trabzonspor maçında takımının başında olması bekleniyor.

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen hastaneye kaldırıldı. Bursapor Başkanı Ali Ay, ''Paul Le Guen, takımımızın Trabzon yolculuğu için uçağa gittiği esnada otobüste baygınlık geçirdi. Hastanede tedavi ediliyor'' dedi. 

'BAĞIRSAĞINDAKİ SORUN TEKRARLADI'

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Parlakay ''Daha önce bağırsağında bir problem olduğu için yine aynı bölgeden bir sorun yaşadı. Biz hemen hastahaneye gittik, ciddi bir problem yok, doktorumuz dinlenmesini istiyor. Kendisi bizimle çok gelmek istiyor'' diye konuştu.

'BU GECE DİNLENSE YETER'

Kulüp Doktoru Gökhan Özhan da "Hocamızın yaklaşık 1 hafta önce karın ağrısı sebebiyle Medikabil Hastahanesi'nde kontrollerini yaptık. Bağırsak enfeksiyonu teşhisi konuldu, ilaçlarını düzenli olarak alıyordu. Ancak otobüste tekrar rahatsızlandı ve tansiyon düşüklüğü yaşadı. Yolculuk yapması şu an riskli olabilir. Yarın bizimle olma ihtimali yüksek. Benim uygun gördüğüm bu gece dinlenip yarın gelmesi" açıklamasını yaptı.

Süper Lig'in 16. hafta maçında Bursaspor cumartesi 19:30'da Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak.