Levent Nazifoğlu, Dursun Özbek yönetimini yerden yere vurdu

Levent Nazifoğlu, Dursun Özbek yönetimini yerden yere vurdu

Galatasaray'ın eski yöneticisi Levent Nazifoğlu, başta Wesley Sneijder olmak üzere birçok konuda Dursun Özbek yönetimini eleştirdi

Levent Nazifoğlu, Dursun Özbek yönetimini eleştirdi


Galatasaray'ın eski yöneticisi Levent Nazifoğlu, başta Wesley Sneijder olmak üzere birçok konuda Dursun Özbek yönetimini eleştirdi. İşte Nazifoğlu'nun Maçkolik Radyo'ya yaptığı açıklamalar:

“Sneijder süreci böyle bitmemeliydi. Bu yönetim bütün krizleri çok kötü yönetti. Bu da kendisine yakışır bir şekilde sonlandı.”

“Ben görevde olsaydım Sneijder ile bir kriz yaşanmazdı. Olmadı zaten. Sneijder problemli bir oyuncu. Ama problemli oyuncuyu yönetmek asıl yöneticilik işi. Biz devamlı akıl oyunları oynuyorduk Sneijder’le. Onu yönetmek çok zevkli bir işti. Biz onu düğün dernekle yollamalıydık.”

“Igor Tudor büyük bir takımda oynamış ama büyük bir takımı yönetmemiş. Ancak olayları yaşadıktan sonra bile biliyor. Yıldızları yönetme konusunda acemi bir hoca. Siz futbolcularla hocayı karşı karşıya getirirseniz soyunma odasındaki kavgayı ayırmaya girmek zorunda kalırsınız."