Mahmut Uslu'dan Caner Erkin için flaş sözler

Mahmut Uslu'dan Caner Erkin için flaş sözler

Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu, Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği 5 kırmızı kartın çıktığı olaylı derbi maçın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulundu. Hakemin performasından çok mutlu olmadıklarını söyleyen Uslu, "Hakemden memnun değiliz. Fikret Orman sürekli konuşarak hakemleri baskı altına alıyor. Hakeme gördüklerini çalsın diyor. Bugün gördüğünü çalmadı. Beşiktaş 2 kırmızı kart daha görmeliydi. Bakıldığında bugünkü iki penaltı kararı da doğru" diye konuştu.

"MART AYI GELMEDEN AĞLAMAK OLMAZ"

Alvaro Negredo'nun attığı golün ofsayt gerekçesiyle sayılmaması hakkında da konuşan Uslu, "Tekrarlıyorum, bugün hakemden memnuz değiliz ama Negredo'nun pozisyonunun tartışılacak bir yanı yok. Pozisyon 4.5 metre ofsayt. Mart ayı gelmeden ağlamak olmaz" dedi. Ligin 6. haftasında oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini sarı lacivertliler kazandı. Maçı değerlendiren Yılmaz Vural Spor Arena'ya çok özel ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"TARAFTARLARIN CANER'E TEPKİ GÖSTERMESİ NORMAL"

Fenerbahçe'nin çok önemli yerlere geleceğini söyleyen Mahmut Uslu, "Her şey güzel olacak. Fenerbahçeliler birleşsin" çağrısında bulundu.

Caner Erkin hakkında konuşan Uslu, "Caner'in özel hayatını biliyorsunuz. 4 yıl Fenerbahçeliler ve yönetim ona sahip çıktı. Seyircilerin böyle tepki göstermesi normal. Caner'e hepimiz yardım ettik. Özel hayatıyla ilgili konuşmayacağım. Lens'e diyecek bir şey yok. Lens'in kulübü bizden acayip bir para istedi, sonra fiyatı indirdiler