Medel'in, Inter'den Ayrılması Kesinleşti

Medel'in, Inter'den Ayrılması Kesinleşti

Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Gary Medel için, eşinin arkadaşı Wanda Nara, Instagram hesabından arkadaşına veda mesajında bulundu. Bu paylaşım da, Medel'in Beşiktaş iddialarını güçlendirdi.

Transferde ismi  Beşiktaş ile anılan Medel konusunda yeni bir gelişme yaşandı.  Inter'in forvet oyuncusu Icardi'nin eşi, aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara,  Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile  Beşiktaş taraftarlarını heyecanlandırdı.

MEDEL'İN EŞİNE VEDA ETTİ

Wanda Nara,  Instagram hesabından  Gary Medel'in eşi Cristina Morales ile birlikte çekildiği bir fotoğrafı paylaşarak veda mesajında bulundu. Nara'nın bu paylaşımından sonra Şilili yıldızın  Inter'den ayrılıp,  Beşiktaş'a transfer olacağı iddiaları ise güçlük kazandı.

KADRODA YOK!

Öte yandan  Inter teknik direktörü Luciano Spalletti,  Inter'in  Villarreal ile oynayacağı hazırlık maçının 22 kişilik kadrosuna  Gary Medel'i almadı.

MEDEL'DEN BEŞİKTAŞ'A OLUMLU MESAJ!

Sky Italia'da yer alan habere göre;  Beşiktaş,  Gary Medel ile prensipte anlaştı.  Inter'in, Medel'in satışı için  Beşiktaş'tan teklif beklediği belirtildi. Haberde;  Beşiktaş'ın henüz resmi teklifte bulunmadığı ancak Şilili futbolcunun siyah-beyazlı ekibe olumlu yanıt verdiği iddiası yer aldı.