Mehmet Demirkol'dan futbol gündemine dair çarpıcı açıklamalar! Abdullah Avcı milli takıma mı getiriliyor?

Mehmet Demirkol'dan futbol gündemine dair çarpıcı açıklamalar! Abdullah Avcı milli takıma mı getiriliyor?

Mehmet Demirkol, NTV Spor'da spor gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

'LUCESU OLMAZ'

Lucescu'nun oğlu Razvan ile geleceği iddia ediliyor. Tudor gitti, Razvan geldi. Lucescu - Razvan haberlerinden anladığımız bu. Bunu isteyen olur mu? Olacağını pek sanmıyorum. Lucescu'nun tamam dediği ancak ben artık teknik direktörlük yapamam dediği anlaşılıyor. Onun yerine oğlunu getiriyor. Takımı oğlum, oğlumu da ben yönetirim diyor.

'KENDİSİ GİTMEK ZORUNDA KALIR'

Razvan geldi diyelim. İlk 5 maç kaybetti ne olacak? Lucescu, oğlunu mu kovacak? Lucescu'nun kendisi de gitmek zorunda kalacak o zaman. Böyle bir iş olmaz. Dursun Özbek de zaten kabul etmez. Lafı da uzatmaya gerek yok. Gelmesi gereken kişi belli.

'BOĞULMAK ÜZERESİN'

Boğulmak üzeresin ve can simidine ihtiyacın var. Çok para harcıyor. Doğru mu harcıyor o da belli değil. Durum bu Galatasaray için. Bir kurtarıcı gerekiyor.

'TARAFTAR, TAKIMA GÜVENMİYOR'

Futbol bir duygu işi her şeyden evvel. Bu duyguların içinde asla vazgeçilmez olan bir şey var. O da güven. Taraftarlar, yönetime ve teknik direktörüne güvenmeli. Galatasaray taraftarı yönetime ve teknik direktöre güveniyor mu? Futbolculardan bile bir tek Muslera'ya güveniyor. Kaptanına bile güvenmiyor.

'2 SENE SONRA GERİ ÇAĞIRIRIZ'

O kadar güven duygusu sorunu var ki... Galatasaray için o yüzden Fatih Terim'i diyorum. Başka bir teknik direktör mü yok Galatasaray için? Yok. A Milli Takım'a Abdullah Avcı gelse, iki yıl sonra görevinden alınınca emin olun Fatih Terim'i çağırırız tekrar. Başka teknik direktör yok ülkede. Durum bu.

'AVCI SANIRIM EVET DEDİ'

TFF, formda olan teknik direktörlere gidiyor, bunda bir sorun yok. Şenol Güneş'e gitti. Hayır dedi. Ardından Abdullah Avcı'ya gittiler. O da sanırım evet dedi. Aykut Kocaman, Fenerbahçe ile anlaşmamış olsa ona da teklif götüreceklerdi.

'FATİH TERİM'E GİDERSİN VE...'

Galatasaray için boşuna uğraşmaya hiç gerek yok. Fatih Terim'e gidersin ve sözleşmesini önüne koyarsın. Galatasaray bunu neden yapmıyor? İçeridekilere sormak lazım. Fatih Terim gelirse tek adam olur.

'ŞENOL GÜNEŞ'İ KOPARAMAZSIN'

Türkiye'de futbol denilince akla gelen kutup noktalarından birisi Şenol Güneş. Gitmesi gerektiğini düşünürse gider. Kalması gerektiğini
biliyorsa kalır. Şenol hocayı kimse zorla koparamaz bir yerden.

'EN HEYECANLANDIRAN GOMIS'

Galatasaray'ın yaptığı transferlerden beni en çok heyecanlandıran Gomis heralde. Hiç şüphesiz Fernando iyi futbolcu. 1 sezon önceki hali
yeter Galatasaray için. Ama Belhanda ve N'Diaye'nin kendisini geliştirmesi gerekir. Yapabilir mi? Yapabilir, oyuncuların bir üst seviyeye çıkması gerekir.

'NEGREDO, GOMIS'TEN İYİ'

Şenol Hoca sihirli değneği ile Negredo'dan Gomez'den aldığından daha fazla performans alabilir. Negredo daha iyi oyuncu. Negredo'nun 10
numara bir pasör ile oynaması onu bir üst seviyeye çıkartır. Burada da devreye Oğuzhan giriyor.

'BÖYLE 10 NUMARA OLMAZ'

Talisca'nın geçen sezon 2 asisti var. 2 asisti olan adamdan 10 numara olmaz. Alex'in bir sezonda 20 asisti olurdu.