Melih Gökçek'ten 3 Temmuz açıklaması

Melih Gökçek'ten 3 Temmuz açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, A Haber'de katıldığı programda 3 Temmuz süreciyle alakalı gündemi yerinden oynatacak açıklamalarda bulundu. Melih Gökçek, 3 Temmuz süreci hakkında "Şike var, kesin var. Şike olduğuna her zaman inandım, biliyorum" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarihi açıklamalarda bulundu. Gökçek, “Fenerbahçe’yi ele geçirmeye kalktılar. Şike var mıdır? Şikenin olduğuna yüzde yüz inanıyorum. Fenerbahçe’yi ele geçirmek işi Türkiye’deki şike işini ortadan kaldırmaz. Fenerbahçe’yi kulüp olarak ele geçirmeye çalışıyorlar. Şike var, kesin var. Şike olduğuna her zaman inandım, biliyorum” dedi.

“FUTBOL BÜYÜK BİR SİLAH…”


Fenerbahçe’nin 3 Temmuz sürecinde FETÖ tarafından ele geçirilip FETÖ kulübü yapılmak istendiğini söyleyen Melih Gökçek, “Burada FETÖ’nün yapmak istediği şey Fenerbahçe’yi ele geçirmek. Fenerbahçe Türkiye’nin en büyük kulübü. Bunun sayesinde her türlü propaganda yapabilirsin. Spor deyip geçmeyin. Fenerbahçe’yi ele geçirmek istiyor. Çünkü bu yüzden Aziz Yıldırım’ı içeri attırdı” ifadelerini kullandı.