Melo'dan Fenerbahçe'ye teşekkür!

Melo'dan Fenerbahçe'ye teşekkür!

Galatasaray'ın eski yıldızı Felipe Melo, derbi öncesinde Türkçe bir paylaşımda bulundu. Melo, "Kadıköy’de Şampiyonluk kupası kaldırdım,bana hayatımda bir daha yaşayamayacağım bir olay yaşattığın için sana ne kadar teşekkür etsem azdır Fenerbahçe" ifadeleriyle Fenerbahçe'ye teşekkür etti.

Spor Toto Süper Lig’in dokuzuncu haftasında Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi konuk edeceği dev derbi öncesi futbol ailesi derbi havasına iyiden iyiye girmiş durumda. Bu havayı uzaklardan da olsa soluyan isimlerin başında ise Felipe Melo geliyor. Galatasaray forması giydiği dönemde taraftarın sevgilisi haline gelen ancak rakip taraftarları kızdıran hareketlerde de sıklıkla bulunan Melo, bu derbiyi de boş geçmedi.

Instagram hesabından Türkçe bir paylaşımda bulunan Melo, “Bir Galatasaray-Fenerbahçe derbisi daha…Kalbim ve dualarım takımımla beraber…Tanrı'ya çok şükürler olsun ki bu derbiyi birçok sefer oynama fırsatım oldu ve bir tanesinden sonrada Kadıköy'de Şampiyonluk kupası kaldırdım,bana hayatımda bir daha yaşayamayacağım bir olay yaşattığın için sana ne kadar teşekkür etsem azdır Fenerbahçe…. ” ifadelerini kullandı.

Melo’nun paylaşımı kısa sürede binlerce kez beğenildi.