Milli güreşçiye ‘ödül’ olarak oyuncak bebek

Milli güreşçiye ‘ödül’ olarak oyuncak bebek

Sincan Kaymakamlığı kendi branşında başarılı olmuş sporcular için düzenlediği ödül törenine gelen kişilere oyuncak bebek hediye etti.

Türkiye şampiyonluğu da bulunan milli güreşçi Mehmet Emin Uzunosmanoğlu​, konuyla ilgili sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:

"Söyleyeceğim şeyler şaka değil yalan değil tamamen bugün yaşanılmış bir olaydır daha doğrusu alaydır. Poşetten ne çıksa beğenirsiniz?

“Bildiğiniz oyuncak bebek çıktı. Ben hala şoktayım hala inanamıyorum. Türkiye Şampiyonu Milli Güreşçi sıfatıyla gittiğim kaymakamlığın yanına oyuncak bebek ile ödüllendirildim.”

"Ata sporumuz güreşe verilen değerin bu olması beni çok ama çok üzdü. Vatanım uğruna yaptıklarımdan kesinlikle pişman değilim. Karşılığı olarak bu davranışı sergileyenlere yazıklar olsun demekten ve bu şekilde tepkimi vermekten başka elimden gelen bir şey yok.”

“Özür diliyorum…”

Uzunosmanoğlu, daha sonra şu açıklamayı yaptı:

“Tüm kamuoyundan özür diliyorum sonucun buralara kadar varacağını bilmiyordum. Sincan Kaymakamlığımız tarafından başarılı sporculara hediye olarak 1 adet saat 3 adet kitap ve kardeşlerimize oynaması için verilmek üzere oyuncak hediye edilmiştir. Ben maksatsız bir şekilde sadece oyuncağın fotoğrafını çekerek facebook'a koyduğum için tüm kamuoyundan özür dilerim. Özellikle bir önceki haberi paylaşan arkadaşların bu haberi de paylaşmalarını rica ediyorum. Üzgünüm lütfen yorum yapmayın.”