Milyonlarla oynuyorlar: Fikret Orman, Abdullah Avcı’nın maaşını açıkladı!

Milyonlarla oynuyorlar: Fikret Orman, Abdullah Avcı’nın maaşını açıkladı!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Abdullah Avcı'nın siyah-beyazlılardan alacağı yıllık ücreti açıkladı. Orman, "3 senelik bir anlaşma oldu, bizim görevimiz de 3 sene. Tazminat maddesi yok bildiğim kadarıyla. Galiba yıllık 12 milyon TL alacak" dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bein Sports’a verdiği özel röportajda çarpıcı konulara değinirken siyah-beyazlıların yeni teknik direktörü Abdullah Avcı’nın kazanacağı garanti ücreti de açıkladı. Orman, Abdullah Avcı ile görüşmelerinin çok kısa sürede noktalandığını ve imzaların atıldığını da ifade etti.

‘Galiba 12 milyon TL’

Orman, “Abdullah Hoca bizden bir şey talep etmedi. Ben ne futbolcularla, ne teknik direktörlerle parasal konuları konuşurum. Bizim önümüze bir menajer de koymadı. Gayet samimi, 10-15 dakikada biten bir şeydi. 3 senelik bir anlaşma oldu, bizim görevimiz de 3 sene. Tazminat maddesi yok bildiğim kadarıyla. Galiba yıllık 12 milyon TL alacak” dedi.

Fikret Orman, Abdullah Avcı ile çok kısa bir sürede anlaştıklarını belirtirken “Abdullah Hoca ile bu işler 10 dakika içinde bitti. Abdullah Hoca’nın manevi olarak çok yakın olduğu Ahmet Ürkmezgil abimiz var bizde. O götürdü görüşmeleri ve çok da çabuk oldu” diye konuştu.