Mohamed Salah, Jürgen Klopp’u kızdırdı!

Mohamed Salah, Jürgen Klopp’u kızdırdı!

Liverpool Menajeri Jürgen Klopp, Chelsea karşısında 1-0 kaybedilen maçta kendini yere atarak sarı kart gören Salah'ı, "Böyle haraketleri görmek istemiyorum. Onun da istemediğine eminim ama oldu. Yaptığı şey iyi değildi" sözleriyle eleştirdi.

İngiltere Premier League’de Liverpool, Chelsea’ye deplasmanda 1-0 mağlup olurken sezona damga vuran isim Mohamed Salah, Liverpool Menajeri Jürgen Klopp tarafından eleştirildi. Klopp, maçın 39. dakikasında hakemi aldatmaya yönelik hareketten sarı kart gören Salah hakkında, “Böyle haraketleri görmek istemiyorum. Onun da istemediğine eminim ama oldu. Yaptığı şey iyi değildi. Daha iyisini yapabilecek kapasiteye sahip. Buna hiç şüphe yok” ifadelerini kullandı.

Salah’ın üst üste iki maçta eski takımlarına karşı oynadığını hatırlatan Klopp, “Roma’da da Chelsea’de de hoş görüyle karşılandı. Gören herkes ona sarıldı” dedi. Liverpool’un UEFA Şampiyonlar Ligi’nde finale yükselmesinde de büyük pay sahibi olan Mısırlı futbolcu bu sezon 50 resmi maçta 43 gol ve 13 asist kaydetti.