Musa Çağıran’dan gol yorumu: Oradan nasıl golü verdi?

Musa Çağıran’dan gol yorumu: Oradan nasıl golü verdi?

Osmanlıspor'un yıldız ismi Musa Çağıran, Kadıköy'de 2-0 kaybettikleri Fenerbahçe mücadelesinin ardından açıklamalarda bulundu. Musa durumu 1-0'a getiren gol hakkında konuşurken, "Hoca, 'Ben görmedim, yan hakem gördü' dedi. Ben golden sonra hemen yan hakeme baktım, öyle bir tavrı yoktu. Çizgide değildi yan hakem. Oradan nasıl golü verdi merak ediyorum? Biz de emek veriyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe, Kadıköy’de Osmanlıspor’u 2-0 mağlup ederken karşılaşmanın 54. dakikasında Martin Skrtel’in perdeyi açan kafa golünün yankıları sürüyor. Topun çizgiyi geçip geçmediği üzerine tartışmalar yaşanırken müsabakanın ardından açıklamalarda bulunan Musa Çağıran, gol kararı hakkında bir yorumda bulundu.

Musa, “Ben, Halil (Umut Meler) Hoca’yı çok iyi tanıyorum. Golden sonra yanına gittim. Hoca, ‘Ben görmedim, yan hakem gördü’ dedi. Ben golden sonra hemen yan hakeme baktım, öyle bir tavrı yoktu. Çizgide değildi yan hakem. Oradan nasıl golü verdi merak ediyorum? Biz de emek veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir başka Osmanlıspor forması giyen isim Anıl Karaer de maç sonunda pozisyon hakkında konuştu: “Pozisyon için net bir şey söyleyemiyorum ama yakındım. Tahmin ediyorum ki top çizginin üzerindeydi. Ardından bu pozisyonda kaldık, takımı kötü etkiledi.”