Mustafa Reşit Akçay, Konyaspor ile anlaştı

Mustafa Reşit Akçay, Konyaspor ile anlaştı

Atiker Konyaspor'da Aykut Kocaman'ın ayrılmasının ardında Rumen teknik direktör Cosmin Contra ile görüşmüş fakat bir sonuca varamamıştı. Bu gelişme sonrası teknik adam arayışlarına devam eden Yeşil-Beyazlılar, Ankara ekibi Osmanlıspor'dan ayrılan Mustafa Reşit Akçay'la anlaştı.

Mustafa Reşit Akçay'ı Konya'ya davet eden Konyaspor, başarılı hoca ile tesisleri gezdi. Konyaspor önümüzdeki günlerde Mustafa Reşit Akçay ile resmi sözleşme imzalayacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Atiker Konyaspor 2. Başkanı Fatih Yılmaz, “Günlerdir süren hoca arayışımız bugün son buldu. Tarafımıza çok sayıda isim önerildi. İnce eleyip sık dokuduk. Birçok yerli ve yabancı hoca önerildi. Bu isimler içerisinden bize en uygun hoca Mustafa Reşit Akçay’dı. Mütevazi kişiliği ve takım yapımıza uygun bir isimdi. Daha önce Tavşanlı, Akhisar, Trabzonspor ve Osmanlıspor’da yaptığı çıkış herkesin malumu. Avrupa’da başarılı olan bir isim. Oyun yapısı da bize çok uygun. Kendisiyle prensipte anlaştık. Herhangi bir problem çıkacağını sanmıyorum. Camiamıza hayırlı olsun’ ifadelerini kullandı.