Nefesler tutuldu Kadıköy'de geri sayım başladı

Nefesler tutuldu Kadıköy'de geri sayım başladı

Süper Lig'de bugün oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray derbisi için yoğun güvenlik önlemleri alındı. Ülker Stadyumu'na çevre yolundan gelen istikamet 17.00 itibariyle tamamen trafiğe kapatıldı.

Spor şube ve çevik kuvvet ekipleri, yolun iki yönünde de tedbir aldı. Güvenlik güçleri hem yol hem de köprü üstünde hiç bir taraftarın beklemesine izin vermedi.

 

Galatasaray'ın gelişi için yüzlerce polis düzen aldı. Galatasaray taraftarları ve takımının stada giriş yapacağı bölgede kuş uçurtulmadı.

 

Galatasaray taraftarlarını taşıyan otobüsler 17.05 sularında stada getirildi. Güvenlik kordonu ve son bilet kontrolü ile aramaların ardından sarı-kırmızılar tribüne sokuldu. Gelinen noktada otobüslerden erken inmek isteyen Galatasaraylı taraftarlar ile polisler arasında gerginlik yaşandı.

 

Uzaktan da olsa Fenerbahçeli taraftarlar seslerini duyurup tezahürat ederken, Galatasaraylı taraftarlar otobüsten indikçe tezahüratlarda bulundular.

 

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisine kaptan olarak çıkacak olan Wesley Sneijder, Point Hotel önünde sarı kırmızılı taraftarlara balkona çıkarak üçlü çektirdi. Sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Riekerink, Kadıköy'e Galatasaray taraftarlarının verdiği sarı kırmızılı atkı ile gidiyor.