Neymar'dan tecavüz iddialarına yanıt

Neymar'dan tecavüz iddialarına yanıt

Brezilyalı dünyaca ünlü futbolcu Neymar, hakkında ortaya atılan tecavüz iddialarına yanıt verdi.

Brezilyalı futbolcu Neymar, hakkında öne sürülen, Fransa'nın başkenti Paris'te bir kadına tecavüz ettiği iddialarını reddetti.

Sao Paulo'daki polis kayıtlarına göre, olay Fransa'nın başkenti Paris'teki bir otelde gerçekleşti.

BBC Türkçe'nin haberine göre Paris St-Germain (PSG) takımının forveti Neymar, Instagram hesabından ikiliye ait olduğunu söylediği Whatsapp mesajlarını paylaşarak, masum olduğunu savundu.

Emniyet kayıtlarındaki yapılan suçlamaya göre; ismi belirtilmeyen kadın, Neymar ile Instagram üzerinden iletişim kurdu ve Paris'te buluşmalarını önerdi.

Neymar, kadına Brezilya'dan Paris'e gelmesi için bir uçak bileti aldı ve Paris'teki lüks bir otelde oda ayırttı.

Kadının ifadesine göre, Neymar'ın 15 Mayıs'ta otele vardığında "sarhoş olduğu açıktı"

İfadede, konuşmaların ve kucaklaşmaların ardından, "Bir noktada Neymar sinirlendi ve kurbanın karşı çıkmasına rağmen şiddet yoluyla cinsel birleşmede bulundu" denildi.

Kadın iki gün sonra Brezilya'ya döndü. Kadının "duygusal olarak sarsılmış olması ve başka bir ülkede gerçekleri bildirmekten korkması" nedeniyle Fransız polisine başvurmadığı ifade edildi.

Neymar ise sosyal medya hesabından yayınladığı videoda şu ifadeleri kullandı:

"Şantaj nedeniyle, hayatımı ve ailemi gözler önüne sermeye zorlanıyorum. Çok üzgünüm ama bundan sonra bu kızla neler olup bittiğini gözler önüne sereceğim. Yaşananlar özeldi ama olağanüstü bir şey olmadığını kanıtlamak için kendimi açmak zorunda kaldım. O gün olanlar bir erkek ve bir kadın arasında, dört duvar arasında yaşanmış bir ilişkiydi, herhangi bir çift gibi. Ertesi gün hiçbir şey olmadı. Mesajlaşmaya devam ettik. Benden çocuğu için hatıra istedi."

27 yaşındaki futbolcu, ikili arasında gerçekleştiğini söylediği Whatsapp mesajlarını da paylaştı.