Olaylı derbi: Aziz Yıldırım ‘kalkanlı polis’ istemiş…

Olaylı derbi: Aziz Yıldırım ‘kalkanlı polis’ istemiş…

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, ilk köşe vuruşunda, tribünlerdeki hareketliliği görüp telefona sarıldığı ortaya çıktı.

Aziz Yıldırım’ın, ilk köşe vuruşunda atılan maddeler sonrası idari menajer Hasan Çetinkaya’yı arayıp, “Korner çizgisine yakın taraftarlar çok hareketli. Hemen önlem alıp, kalkanlı polis gönderin. Yoksa başımıza büyük iş açılacak” uyarısında bulunduğu ortaya çıktı.

Fanatik’in haberine göre, olaylı derbide yaşananlar, Aziz Yıldırım’ın adeta içine doğdu. Başkan Yıldırım’ın, Beşiktaş’ın kazandığı ilk kornerde, Quaresma’nın yabancı madde yağmuruna tutulması üzerine hemen harekete geçtiği öğrenildi.

HEMEN KULÜBEYE DÖNDÜ VE...

Başkanın, kulübede bulunan idari menacer Hasan Çetinkaya’yı arayarak, “Emniyet güçlerini uyar. Korner çizgilerinin arkasındaki taraftarlar çok hareketli. Her an takıma zarar verebilirler. Acil önlemler alın. Kalkanlı polisler o tarafa gönderilsin. Yoksa başımıza büyük işler açılır” sözleriyle uyarıda bulunduğu öğrenildi.

Çetinkaya’nın da bunun üzerine güvenlik güçleriyle iletişime geçerek, gereken önlemlerin alınmasını sağladığı kaydedildi. Ancak tüm bu çabalar, olayların büyümesine engel olamadı. Tansiyonun ilerleyen dakikalarda daha da fazla yükselmesiyle birlikte mücadele yarıda kaldı.