Panathinaikos yine Türk teknik direktöre emanet

Panathinaikos yine Türk teknik direktöre emanet

Panathinaikos'a şampiyonluk parolasıyla imza atan ancak sezonu kupasız kapayan Fatih Terim'in koltuğu sallanmaya devam ederken Yunan basını Fatih Terim'in yerine Erol Bulut'un geleceğini iddia etti.

Yunanistan Süper Lig'i şampiyonluk turunda son haftalarda üst üste aldığı başarısız sonuçların ardından şampiyonluğu AEK'e kaptıran Panathianikos'ta, Fatih Terim'in yerine düşünülen ilk ismin Erol Bulut olduğu iddia edildi.

Sezonu kupasız kapatan Panathianikos'ta eleştiri oklarının hepsi Fatih Terim'e yöneltilirken, İmparator lakaplı tecrübeli hocanın Yunanistan'daki günlerinin artık sayılı olduğu iddia edildi. Yeni sezonda Panathianikos yönetiminin kesinlikle Fatih Terim ile yola devam etmeyeceği iddia edilirken, Fatih Terim'in yerine en kuvvetli adayın Cardiff City ile sözleşmesi sona eren Erol Bulut olduğu yazıldı.

İngiltere Championship ekibi Cardiff City ile sezonu 12. sırada tamamlayan ve sözleşmesi sona eren Erol Bulut'un daha önce Süper Lig'de; Pelkas, Siopis, Bakasetas ve Tzavellas gibi birçok Yunan oyuncuyla çalışmasının avantaj olacağı da belirtildi.

Kariyerinde Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor, Alanyaspor ve Gaziantep FK gibi çalıştıran Erol Bulut; İngiliz ekibi Cardiff City'nin başında 50 maçta 1.36 puan ortalaması yakaladı.