Quaresma ve Raggi arasında gerginlik!

Quaresma ve Raggi arasında gerginlik!

Şampiyonlar Ligi'nde Monaco ile sahasında 1-1 berabere kalan Beşiktaş, Avrupa'daki yenilmezlik unvanını sürdürdü. Oldukça sakin geçen maçın sonrasında ise ortalık karıştı. Monaco'nun İtalyan savunmacısı Raggi, önce hocası Jardim ile saha sonra da Quaresma ile tartıştı.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş ile Monaco arasında oynanan ve 1-1 sona eren karşılaşma sonrası saha ortasında gergin anlar yaşandı. Muhteşem bir atmosferde oldukça centilmence geçen karşılaşma sonrası ise istenmeyen görüntüler oluştu. Maç içinde Babel ile gerginlik yaşayan Andrea Raggi, maç sonunda da ortamı geren isim oldu. Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile vatandaşı olan Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim ile sohbet eden Ricardo Quaresma, sarılarak Portekizli teknik adama formasını verdi.

Oldukça samimi bir sohbet gerçekleştiren ikili, Monaco’nun İtalyan savunmacısı Raggi’nin çileden çıkmasına neden oldu. İlk olarak hocasının yanına giden İtalyan savunmacı, “Formayı nasıl alırsın?” diyerek Jardim’i saha ortasında azarladı. Sinirine hakim olamayan Raggi, daha sonra Quaresma’nın üzerine yürüdü. Söz dalaşına giren Quaresma ve Raggi’yi araya girenler ayırdı. Hem Beşiktaş’ın hem de Monaco’nun futbolcuları araya girerek iki ismi olay yerinden uzaklaştırdı.

Öfkesi dinmeyen Raggi’nin soyunma odasında da sinirli hareketleri devam etti.