'Rahat uyu Mevlüt Baba, evlatların şampiyon oldu'

'Rahat uyu Mevlüt Baba, evlatların şampiyon oldu'

TFF 1. Lig'den Süper Lig'e yükselen Yeni Malatyaspor'un taraftar grubu Derebeyleri şampiyonluğu  16 Mayıs 2014'de kalp krizi ile hayatını kaybeden 22 ve 23 dönem Malatya, 24. dönem İstanbul (3. bölge) CHP milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu'na armağan etti.

TFF 1. Lig'in 33. haftasında sahasında Boluspor ile 1-1 berabere kalarak Süper Lig'e çıkan Yeni Malatyaspor'un taraftar grubu Derebeyleri şampiyonluğu  16 Mayıs 2014'de kalp krizi ile hayatını kaybeden 22 ve 23 dönem Malatya, 24. dönem İstanbul (3. bölge) CHP milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu'na armağan ederken eski vekilin oğlundan duygu yüklü bir mesaj geldi.

Mevlüt Aslanoğlu'nun oğlu, Erdem Aslanoğlu Yeni Malatyaspor'un taraftar grubu Derebeyleri'nin Boluspor maçında tribünlerde açtığı 'rahat uyu Mevlüt Baba, evlatların şampiyon oldu' pankartından sonra sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Siz hiç babanızı ağlarken gördünüz mü?
Ben gördüm.. Memleket için ağlıyordu!
Dün akşam kazanılan şampiyonluğun benim için ayrı bir önemi vardı. 11 sene önce Malatyaspor küme düştüğünde, rahmetli babamın Gaziantep'te sahanın ortasındaki gözyaşlarını ölsem unutmam..
Dün, maç sonunda "Keşke yanımızda olsaydı" diye geçirdim içimden. Orada olmaydı, bu kez de mutluluktan ağlardı, eminim.

Malatyaspor'umuzun vefakar taraftar grubu Derebeyleri, rahmetli babamı ölüm yıldönümünde unutmadı ve şampiyonluk maçında açtıkları pankartla O'nu bir kez daha hatırladı. 
Teşekkürler Derebeyleri, teşekkürler Malatyaspor'un büyük taraftarı. İnanıyorum ki "Mevlüt Baba" da olduğu yerden sizi izliyor ve her zamanki gibi gurur duyuyor."

YARIN İSTANBUL'DA ANILACAK

16 Mayıs 2014'de kalp krizi ile hayatını kaybeden 22 ve 23 dönem Malatya, 24. dönem İstanbul (3. bölge) CHP milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nu yarın (16 Mayıs ) mezarı başında CHP İstanbul Başkanı Cemal Canpolat'ın da katılacağı bir program ile anılacak. Anma programı saat 10:30'da Büyükçekmece mezarlığı TÜYAP yanında başlayacak.