Real Madrid, öne geçtiği maçta Girona'ya 2-1 yenildi

Real Madrid, öne geçtiği maçta Girona'ya 2-1 yenildi

La Liga'nın 10. haftasında Girona'ya konuk olan Real Madrid, öne geçtiği karşılaşmada sahadan 2-1 mağlup ayrıldı ve lider Barcelona'nın 8 puan gerisine düştü.

La Liga ve Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu  Real Madrid ligdeki şok puan kayıplarını sürdürüyor. 4 haftalık galibiyet serisiyle geldiği Girona deplasmanında Isco'nun golüyle öne geçmesine rağmen ikinci yarıda yediği gollerle sahadan puansız ayrılan  Eflatun Beyazlılar, henüz 10. haftada lider  Barcelona'nın 8 puan gerisinde kaldı.

İLK YARIYI MADRİD ÖNDE KAPATTI

Katalonya özerk bölgesinde yer alan Girona'da taraftarların Municipal de Montilivi'de gergin karşıladığı  Real Madrid 12. dakikada Isco ile öne geçti ve ilk yarıyı 1-0 üstünlükle kapattı.

GİRONA GOLLERİ PEŞPEŞE ATTI

İkinci yarının başında  Raphael Varane'nın sakatlığı sebebiyle yerini Nacho'ya bırakmasının ardından savunmada açıklar veren  Zidane'ın öğrencileri, 54. dakikada Christian Stuani'nin golüne engel olamadı. Beraberlik golünden yalnızca 4 dakika sonra Portu ile  Real Madrid filelerini bir kez daha havalandıran Girona 2-1 öne geçti ve karşılaşmayı bu skorla kazandı.

Bu sezonki ikinci yenilgisini alan  Real Madrid 20 puanda kalırken, üst üste ikinci kez kazanan Girona 12 puana yükseldi.